• BEMER

  Physical Vascular Therapy

  Voor het behoud of het herstellen van de gezondheid alsook voor de genezings- en regeneratieprocessen is een goede doorbloeding van het organisme een absolute voorwaarde. Want via het bloed wordt het lichaam voorzien van voedingsstoffen en zuurstof en het bloed zorgt tevens voor de afvoer van de stofwisselingsproducten en giftige stoffen.

  Ongeveer 74% van de doorbloeding gebeurt in de kleinste haarvaten. Binnen deze zogenaamde 'microcirculatie' transporteren de arteriolen, capillairen en venulen het bloed. Door de ritmische verandering van hun doorsnede (vasomotie) wordt de verdeling van het bloed in de capillaire zone ondersteund. Hiervoor moet men zich de zone van de microcirculatie voorstellen als een gigantisch netwerk van zeer kleine bloedvaten waarvan de vasomotie gestuurd wordt door een natuurlijk ingegeven ritme. Dit ritme is bij een ziek of verzwakt paard / persoon lager en moet weer gestimuleerd of genormaliseerd worden.

   

   

   

  Een belangrijke sleutel voor een goede gezondheid ligt dus in een betere verdeling van het bloed in de microcirculatie. Het BEMER onderzoek is erin geslaagd een fysisch behandelingssysteem te ontwikkelen dat het ritme van deze microvaten doelgericht aanspreekt en succesvol stimuleert. Zodoende ondersteund het één van de belangrijkste regelmechanismen in het lichaam bij genezings- regeneratie en preventieprocessen.

   

×
Wij respecteren het privé leven van de bezoekers van onze site en zorgen ervoor dat de door U verstrekte persoonlijke gegevens vertrouwelijk blijven.

Ytolan verhandelt uw gegevens niet.
Wij gebruiken de door U verstrekte informatie enkel indien U hiervoor expliciet uw toestemming hebt gegeven. Uw persoonlijke informatie wordt niet aan derden verkocht. 
Uw gegevens worden enkel ter beschikking gesteld aan derden indien dit nodig is om uw bestelling te behandelen : bv. de leveringsdienst die uw thuisadres nodig heeft.

Voor vragen hieromtrent kunt U ons steeds contacteren.