• Sanacare

  Het milieu is alles

  De verklaring van een van de belangrijkste wetenschappers van de 20e eeuw, Prof. Dr. Antoine Béchamp "het micro-organisme is niets, maar het milieu alles!" Klopt vandaag de dag meer dan ooit tevoren. Had de wetenschap zich in het verleden meer met deze verklaring bezig gehouden en niet alleen met het doden van micro-organismen door antibiotica, dan was de geneeskunde vandaag veel verder geweest.

  Hydroxypathie

  Het verband met de gezondheid

  Hydroxypathie bestaat uit de pathogene effecten van waterstof, zuurstof, en hun verbindingen: het hydroxide-ion. Echter, alle stoffen die je ziek maken, kunnen op hun beurt ook voor genezing zorgen. Dit hangt vaak van de dosering af.

  In de natuurgeneeskunde zijn er oneindig veel voorbeelden (zoals slangengif, arseen, enz.).

  Dus: Het juiste, doelgerichte, en optimaal gedoseerd gebruik hiervan kan leiden tot genezing.

  Hydroxypathie is een maatregel voor de erkenning van metabole stofwisselingsveranderingen en de pre-therapeutische behandeling van deze, door doelgerichte inzet van waterstof- en zuurstofionen, evenals hun gemeenschappelijke verbindingen, ter regulering van de pH-waarde en de instelling van een te behandelen milieu.

  Pre-therapie omdat het gebruik van hydroxypathische maatregelen de stofwisseling reguleert, en dus de werkelijke therapie (daarbij komt het niet aan op de therapievorm) pas de mogelijkheid heeft om succesvol te zijn en het doel te bereiken, namelijk:

  Gezondheid in stand te houden en genezing te bevorderen!

  Hydroxypathie

  De uitweg uit een pH regulatie dilemma ?

  Ja, de eerste stap is om door een pH-verschuiving in de cel een verandering van de lading (lees geleiding) te bewerkstelligen.

  Dit kan worden bereikt door de cellen negatief geladen ionen hydroxide (OH-) aan te bieden, die zich in de cel met de H+ (positief geladen) ionen verbindt tot neutraal water.

  De positieve spanning van de cel wordt omgekeerd door deze ionen-uitwisseling waardoor de positief geladen ionen van mineralen (als Ca2+ , Mg2+, Na2+, K2+) weer in de cel kunnen en zo de celstofwisseling weer optimaliseren.

  Op hetzelfde moment, worden oude slakken ontbonden en afgevoerd. Hierdoor kunnen voedingssupplementen weer met succes ingezet worden.

  Geneutraliseerde cellen nemen weer deel aan het stofwisselingsprogramma van het lichaam en dragen bij tot een versterking van het immuunsysteem. Pijn en ontstekingen verdwijnen.

  Cellen bereiken weer de status die ze voor de verzuring hadden.

 • Sanacare gamma

  BelaPlus

  Activatie van de stofwisseling

  BelaPlus is een vloeistof uit water en Himalayazout dat door een speciale behandeling “waterstofarm (H+)” is gemaakt. Daardoor heeft de vloeistof een hoge pH-waarde(basisch) en een hoge concentratie van negatief geladen waterstofionen (OH-) als ook een breed scala van positief geladen mineraalionen zoals natrium, calcium, magnesium en kalium.

   

  Omdat deze oplossing een extreem laag gehalte aan waterstofionen bezit, wordt in het organisme direct naar een balans met de aanwezige waterstofionen gezocht. Dit lukt door de “drukverschillen” tussen de celmembranen. De Duitse Nobelprijs winnaars in de geneeskunde (1991) Neher en Sakmann hebben de celdrukverschillen in de Ionenkanalen onderzocht. De laatste wetenschappelijke bewijzen hiervoor werden door de Nobelprijswinnaars in 2003 , Agre en McKinnon aangedragen. Zij hebben de Ionen en waterkanalen in ons lichaam in kaart gebracht.

   

  Op die wijze bereikt BelaPlus de cel en bindt daar de zuurprotonen. Het verandert de pH-waarde daardoor in een fysiologisch goede pH-waarde, waardoor de stofwisseling wordt geactiveerd. De celstofwisseling “functioneert” weer, de tekorten worden beter aangevuld en ontstaan ook niet meer. De cel heeft een “verjongingskuur” ondergaan.

   

  Door vele oxidatieve processen lopen de cellen beschadigingen op door vrije radicalen belasting. Vroegtijdige veroudering en ontstekingsprocessen zijn hiervan het gevolg. BelaPlus beschermt het organisme voor de negatieve werkingen van deze vrije radicalen door ze onschadelijk te maken.

   

  Verzuring ontstaat niet alleen door verkeerde (lees verzurende) voeding, zoals bv suikers. Ook leefomgeving, STRESS, milieuverontreiniging, medicatie, straling, verkeerssmog maken deel uit tot het vormen van een verzuurd organisme. Vrije radicalen beïnvloeden het immuunsysteem en leiden tot verzuring.

  Belavet

  Geactiveerd water tegen bacterien, virussen en schimmels

  SanaCid bevat 5 oxidanten (H2, O2, O3, H2O2 en HCLO) in een metastabiele oplossing.

   

  Virussen, bacteriën en schimmels gebruiken een bepaald milieu voor groei en voortplanting. Dit milieu dient de juiste ph-waarde te bezitten om de ziektekiemen te laten overleven. Is het milieu te zuur of te basisch, trekken de ziektekiemen zich terug, vinden geen levensmogelijkheid en sterven af.

   

  De Zeoliet geInduceerde SchommelTherapie ( ZIST ) wordt toegepast om het milieu in de organen en de weefsels te veranderen.

  Door de voortdurende veranderingen van het milieu, worden de ziektekiemen opgejaagd en verlaten daardoor hun beschermende omgeving en worden door de zeer sterke oxidatie veroorzakende krachten ( 5 oxidanten H2, O2, O3, H2O2 en HCLO ) gedood. Via het Zeolith (BelaMin) worden deze dan afgevoerd.

   

  Er zijn geen bijwerkingen bekend. SanaCid is niet giftig. Kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden. Er treedt geen resistentie op.

  Belamin

  Natuurlijk ontgiften door middel van vulkaangesteente

  Zeoliet is een natuurproduct dat gewonnen wordt uit vulkaangesteente. Het hoofdbestanddeel is, naast Calcium, Magnesium etc, voornamelijk Silicium of kiezelzuur.

   

  Sturctuursgewijze bestaat Zeoliet uit zeer vele minuscule holle ruimten, zoals een spons. Door deze structuur hebben ze een hoog bindingsvermogen en wordt Zeoliet vooral ingezet bij ontgifting van de darm. Zeoliet ondersteund het ontgiftingsproces : gifstoffen worden gebonden en schadelijke stoffen worden geneutraliseerd. Zeoliet stimuleert de natuurlijke afweer van de darm. Vooral voer met een té hoog gehalte aan zetmelen, medicatie, chronische maag en darmaandoeningen kunnen leiden tot een storing van het algemene evenwicht in de darmflora.

  Zeoliet heeft het vermogen om schadelijke stoffen, pharmaceutische produkten en ziektekiemen te binden en om de darmflora te herstellen, te activeren en te harmoniseren.

 • Stoplicht verzuring

 • Prijzen op aanvraag

×
Wij respecteren het privé leven van de bezoekers van onze site en zorgen ervoor dat de door U verstrekte persoonlijke gegevens vertrouwelijk blijven.

Ytolan verhandelt uw gegevens niet.
Wij gebruiken de door U verstrekte informatie enkel indien U hiervoor expliciet uw toestemming hebt gegeven. Uw persoonlijke informatie wordt niet aan derden verkocht. 
Uw gegevens worden enkel ter beschikking gesteld aan derden indien dit nodig is om uw bestelling te behandelen : bv. de leveringsdienst die uw thuisadres nodig heeft.

Voor vragen hieromtrent kunt U ons steeds contacteren.